Kop logo vom Himmel hoch
Home - Nieuws - 2002 - Cd-presentatie Windesheim, Wesepe en Diepenveen

Nieuws

24 november 2002

Cd-presentatie Windesheim, Wesepe en Diepenveen

De cd’s van de Dan Sus Dan So-avonden van Windesheim, Wesepe en Diepenveen worden op zaterdag 14 december gezamenlijk gepresenteerd tijdens het concert in Terwolde. Vom Himmel hoch is erg tevreden met de geluidsopnames, zoals uzelf aan de hand van enkele fragmenten op deze website kunt beoordelen. Ontwerpbureau Douglas Design maakte het hoesontwerp, terwijl C&M uit Zutphen verantwoordelijk is voor het definitieve ‘afmixen’ van het geluid.

Uiteraard bevatten de cd’s een compleet boekwerkje met alle teksten en vertalingen en een uitgebreide toelichting. De cd’s zijn verkrijgbaar voor 10 euro tijdens de concerten (7,50 euro voor donateurs). Via de website bestellen kan ook: u betaalt dan 2,50 euro porto extra.
Inhoud van de cd's.

U kunt de cd’s bestellen door uw naam en adres aan ons te mailen, o.v.v. de naam van de kerk(en) waar u de cd(‘s) van wilt. Wanneer u het corresponderende bedrag overmaakt op rekeningnummer 39.73.39.062 t.n.v. stichting Vom Himmel hoch te Zwolle worden de cd’s vanzelf naar u toegestuurd.