Ik ben geboren in 1971 in Dedemsvaart. Tussen 1990 en 2006 heb ik in Zwolle gewoond en sinds januari 2007 woon ik in Moddergat aan de Waddenzee in Friesland.

Zo lang ik me kan herinneren hou ik veel van de natuur, waar ik al wandelend en fietsend veel tijd besteed.

Toen ik op mijn veertiende Cornelis Vreeswijk ontdekte heb ik mijn eerste Nederlandstalige liedjes geschreven, wat ik sindsdien ben blijven doen.

Tussen 1990 en 1997 heb ik in een kraakpand in Zwolle gewoond, waar ik samen met mijn vrienden sociaal-culturele vereniging Eureka heb opgericht.

In 1998 ben ik afgestudeerd in de sociologie. In deze periode heb ik Bach leren kennen en via hem ben ik terecht gekomen bij de religieuze muziek en oude kerken.

In het jaar 2001 heb ik de stichting Vom Himmel hoch opgericht, die de waardering voor oude kerken wil vergroten bij een niet aan de kerk verbonden publiek. Vanaf mei 2006 maak ik deel uit van de Task Force Toekomst Kerkgebouwen, die in het verweer komt tegen de massale sloop van kerkgebouwen in Nederland.

Sinds ik in januari 2007 in Paesens-Moddergat aan de Waddenzee woon organiseer ik activiteiten vanuit deze plaats rond "natuur, cultuur en bezinning", waaronder wadlooptochten, visexcursies en Stilte Momenten in de oude kerk. Zie www.oanedyk.nl

Vanwege mijn activiteiten met oude kerken heb ik geleerd om websites te maken. Via de rubriek activiteiten kun je hier voorbeelden van vinden.


Mijn cd is uit! Klik hier om deze te bestellen.


Klik hier om vier liedjes te beluisteren op Myspace.

Klik hier voor mijn videoclip op YouTube.

Klik hier voor recensies van de cd.