WADLOOPGIDS

Dit is onze nieuwe website www.wadlopen-Moddergat.nl. Met informatie over de zwerftocht wadlopen, een overtocht naar de Engelsmanplaat of een museum-arrangement met ’t Fiskershúske. Ook kun je veel lezen en bekijken over de Waddenzee, de omgeving van de vissersdorpen en de natuurgebieden in de omgeving, zoals de Peazemerlannen, de Bantpolder en het Lauwersmeer. Er wordt een overzicht gegeven van het planten- en dierenleven.

LIEDJESSCHRIJVER EN VERTOLKER
Regelmatig ben ik te horen met mijn programma nederlandstalige liedjes die ik zelf geschreven heb. Zie voor concertdata de pagina nieuws. Voor informatie en boekingen: zie contact.

STREEKTAALACTIVITEITEN
Behalve in het Nederlands schrijf ik ook liedjes en gedichten in de streektaal van mijn geboortedorp Dedemsvaart. Ook zing ik graag andere straaktalen. Zie www.uutspreken.nl en www.streektaalzang.nl. Zie ook foto's en drie gedichten voor het dialectproject Uutspreken.

WEBSITES
www.vomhimmelhoch.nl
Mijn eerste website die ik heb gemaakt met mijn vrienden Rasmus Dons en Frank Zuithof. De eerste versie, in oktober 2002, bestond uit twee witte pagina's met het programma van onze eerste concertserie. Langzaamaan is de site geëvolueerd tot wat het nu is.

www.historischekerken.nl
Ons kerkenarchief wil uiteindelijk heel Nederland in kaart brengen, maar momenteel hebben we alleen foto's van de drie noordelijke provincies online. Toch zijn dit al zo'n 500 kerken.

www.toekomstkerkgebouwen.nl
Sinds juni 2006 zit ik in het bestuur van de Task Force Toekomst Kerkgebouwen.

www.200jaaravereest.nl
Een website over de geschiedenis van mijn geboortedorp Dedemsvaart


www.oanedyk.nl
Als vervolg op de weekenden in Moddergat hebben we nu een eigen website voor onze activiteiten rond Paesens-Moddergat.


www.reliplan.nl
Deze website heb ik gemaakt voor Reliplan, een landelijk werkend adviesbureau voor "incourant onroerend goed", waaronder veel kerkgebouwen.

www.svnp.org
De website van de 'Vrienden van de Noorder Poort', zencentrum in Wapserveen. Mijn eerste ervaring met het maken van korte filmpjes. Samen met Frank Zuithof heb ik de site ontworpen.

www.vomhimmelhoch.nl/VhhMedia03mrt2006.html
Een interview over religieuze belevenissen in Trouw door Koert van der Velde op 3 maart 2006.

www.vomhimmelhoch.nl/VhhMedia18apr2006.html
Een interview met mij als liedjeszanger in de Swollenaer.

harmjanwilbrink_Swollenaer
"Wilbrink weg uit Zwolle", 7 januari 2007.

www.dharmahuis.nl

www.annekewilbrink.nl
Webpagina van mijn zus Anneke Wilbrink die beeldend kunstenaar is.Klik hier om mijn cd te bestellen.

Klik hier voor mijn videoclip op YouTube.

Klik hier voor recensies van de cd.