deze site wordt niet meer bijgehouden, zie voor meer actuele informatie www.harmjanwilbrink.com

Welkom bij harmjanwilbrink.nl

Een site over en door mijzelf waarin ik je op de hoogte houd van mijn activiteiten als troubadour, wadloopgids, imker en liefhebber van middeleeuwse kerken. Van 2005 tot 2010 hield ik een dagboek met korte bespiegelingen bij over o.a. vogels, wadlopen, muziek, poëzie, stilte en geschiedenis vanuit het vissersdorpje Moddergat aan de Friese Waddenzee.WADLOPEN BIJ PAESENS-MODDERGAT

Dit is onze nieuwe website www.wadlopen-Moddergat.nl. Met informatie over de zwerftocht wadlopen, een overtocht naar de Engelsmanplaat of een museum-arrangement met ’t Fiskershúske. Ook kun je veel lezen en bekijken over de Waddenzee, de omgeving van de vissersdorpen en de natuurgebieden in de omgeving, zoals de Peazemerlannen, de Bantpolder en het Lauwersmeer. Er wordt een overzicht gegeven van het planten- en dierenleven.

PELGRIMSGIDS

Afgelopen zomer is deze Pelgrimsgids verschenen. Het bevat veel foto's en informatie over middeleeuwse kerken in Noordoost-Friesland. Klik op de afbeelding om dit boekje te downloaden (pdf). Je kunt het gratis afhalen bij Oan 'e dyk, of tegen vergoeding van de portokosten sturen we deze graag toe.


RECENTE WEBSITES
Onderstaande sites heb ik de laatste tijd mee mogen ontwikkelen. Ik ben benieuwd naar wat je ervan vindt. Wil je ook een website? Stuur me dan een email, dan kan ik je vertellen wat de mogelijkheden zijn.
MIJN CD MET 12 LIEDJES "ZOALS DE KRAAI VLIEGT"

Klik hier voor verschenen recensies van de cd

De liedjes van mijn cd zijn te beluisteren op mijn Hyvespagina en een videoclip van het lied "April" is te zien op YouTube.